Rólam


Szeva!

Sokan ismernek már engem Youtube-ról, de ha te új látogató lennél, hadd mutatkozzak be. Rocker lélek vagyok, akinek a mániája a fotózás, ezenkívül videó vágással és grafikai munkálatokkal foglalkozom. Ja meg 20-szor utaztam körbe a napot, ugye milyen menő? Jelenleg főiskolán bővítem a tudásom Programtervező Informatikus szakon, de emellett érdeklődöm a média iránt is.

Na és miért jött létre ez a weboldal? Mint látjátok, aktív vagyok jó pár közösségi oldalon, de valahogy sose éreztem azt, hogy megtaláltam a "helyem" ezen a virtuális játszótéren, így az Egyetemen szerzett tudásom alapján létrehoztam ezt az oldalt. Az a fajta ember vagyok, aki szeret valami egyediséget vinni abba, amit csinál. Így hát mi mást lehet a legjobban személyre szabni, mint egy saját weboldalt. Konkrét célja az oldalamnak hogy a saját dolgaimnak teremtsek egy fix helyet.

Az eddig elmondottak alapján leszűrhető volt, hogy weboldal készítéssel is foglalkozom, igen. Egyenlőre csak hobbi szinten foglalkozom ezzel, de nem tartom kizártnak hogy a jövőben komolyabban vegyem ezt a foglalkozást is.

Weblap fejlesztés mellett az informatika más területein is jártas vagyok. 2014-ben elkezdtem fejleszteni egy online többjátékos módra kiélezett FPS játékot, aminek a fejlesztésében sokat segített az Egyetemen tanultak. Tervezett kiadási dátuma nincs a játéknak, leginkább egy szabadidős elfoglaltságnak, programozási gyakorlásnak mutatnám be ezt.

ProjectExpiry

Project Expiry v0.6 (Alpha verzió)

Viszont nem csak az informatika programozási terén vagyok aktív. A kezdetektől fogva érdekel a videószerkesztés, fotózás, és grafikai munkálatok. Videószerkesztési tudásom nagyon sokat fejlődött 2010 óta, mikor elkezdtem Youtube-on tevékenykedni.

VideoEditor

Aberált Lan Party #8 - Youtube videóm szerkesztési folyamata Vegas Pro 11-ben

A fotózást vastag betűkkel emelném ki az életembe. Vannak dolgok az ember életében, amik jelentős nyomot hagynak. Nálam a fotózás hagyott egy életre maradandó nyomot, amikor még annó 2014-ben Mészár Erik kollégám vezetett be a DSLR fényképezőgépek világába, majd egy évvel később, 2015-ben addig nőtt az érdeklődésem az egész iránt, hogy muszáj voltam egy saját DSLR gépet beszereznem. Azóta ki se esik a kezemből, és folyamatosan arra törekszem hogy fejlesszem a fotós tudásom és felszerelésem. További fotók, és részletes leírás a felszerelésemről a Photography oldalamon található.

Action

Én, fotózás közben (Fotó: Mészár Erik)

Bodva

A fent készült fotó végeredménye, Lightroom-al utódolgozva

Végül de nem utolsó sorban említésre méltó még a grafikai munkálataim, amikről beszélni igazán nem tudok, de helyettem beszéljenek az eddigi alkotásaim.

Design2014

2014-es dizájnom

Design2016

2016-os dizájnom

Ha kérdésed akadt, vagy bármi eszedbe jutott, az elérhetőségekbe leírt oldalakon és email címen elérhető vagyok.

Stephen Miller © 2017